sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Takka ja tv-taso

Tervetuloa uusille lukijoille! Viime viikot ovat kuluneet lähinnä ommellen kesävaatetusta nuorimmaiselle tytölle, joten tällä nukkekotiblogissa on ollut aika hiljaista. Tänä viikonloppuna päätin tehdä vaihteeksi jotain nukkikseenkin.

Väsäsin vanerista nukkekodin nurkkaan takan. Etuosan "laatat" on myös ohutta vaneria ja se on maalattu harmaaksi. Muualle kokeilin mannaryynirappausta, mihin olen monessa blogissa törmännyt. Rappauksesta tuli hieman liian rouhea minun makuuni, joten hioin valmiiksi maalattua rappausta hieman ja maalasin uudelleen päälle. Takan luukku on liimattu kiinni eikä sitä voi avata. Laitoin kuitenkin takkapuut pesään valmiiksi :)

Welcome new readers! It`s been very quiet in my doll`s house -blog lately. Last few weeks I have been sewing summer clothes for my youngest daughter and it has taken all my spare time. This weekend I decided to make something to my doll`s house instead.

I made a fireplace to the corner of living room. It is made of plywood, also the grey "tiles" in front of the fireplace. The other walls of the fireplace are coated with semolina and painted white. Door is glued to fireplace and can`t be opened. 
Takka on muotoiltu nurkkamalliseksi ainoastaan yläosasta.

Fireplace is shaped as a corner only in the top part of it.Tv-taso on tehty balsasta ja vanerista. Taulutelevisio on vielä suunnitteluasteella.

Television table is made of balsa and plywood and television will be placed in to the wall above it.


10 kommenttia:

JohannaMaria kirjoitti...

Onpa hienot takka ja tv-taso! :)

Kikka kirjoitti...

Komea takka, wau!

Lotte kirjoitti...

Kaunis moderni takka!

Dinsku kirjoitti...

Oi, näyttääpä hienolle :)

TINK - SONIA kirjoitti...

Hi,love your modern dollhouse so real!!Miniregards from Spain.

TanttaRalla kirjoitti...

Kiitoksia taas kaikille ihanista kommenteistanne!

Thank you Sonia :) I hope you enjoy following my blog!

Anja kirjoitti...

Oi, kuinka näitä uusia harrastajia ja nukkekotien rakentajia tulee koko ajan lisää! Eikä ehdi kuin harvoin kurkistelemaan jos sattumoisin löytää jostain linkin. Täälläkään en ole aiemmin kyllä vieraillut, mutta ihan kivoja nykyaikaisia huoneita näyttää olevan tuloillaan!

Marjukan minit kirjoitti...

Täällä on niin hienoa ! Ja sohvakin on niin mahti käden tuote että : ))
Laitoin sinulle tunnustuksen blogiini.

Sannu kirjoitti...

Huikea tää sun nukkekoti! Mä pyysin, josko mies tekis mulle samanlaisen, jota voisin sit sisustaa, muttei se luvannut! :D Miten nuo huonekalut muuten kootaan, liimallako vaan?

TanttaRalla kirjoitti...

Kiitos Sannu :) Jos ei mies suostu niin sitten vaan itse hommiin ;) Oma projekti on nyt jäänyt vähän muiden mielenkiinnon kohteiden jalkoihin, mutta ehkä taas jossain välissä riittää innostusta tähänkin. Kalusteet on todellakin ihan vaan liimaten koottu :)