sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Keittiökaapit *vol 2*

Nyt alkaisi olla keittiön kiinteät kalusteet melko lailla valmiina, pientä hienosäätöä vielä tarvitaan. Olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen :) Oikeastaan ainoa asia, joka jäi enemmän häiritsemään, on tuo "vajaamittainen" jää-pakastinkaappi. Täytyy vielä miettiä tekisikö sille jotain. Uuttakaan en haluaisi tehdä, kun muuten siitä tuli niin hyvä...Yläkaapit ja jää-pakastinkaappi on tehty Bilteman takkasytykkeistä ja balsasta kuten alakaapitkin. "Lasi" on muovia lelupakkauksesta ja hopeanvärisellä maalilla maalatut vetimet on cocktail-tikuista. Vitriinikaappien ovet aukeavat, mutta astiakaapin ei. Jääkaapin ovet ovat myöskin liimattu kiinni. 


Liesituuletin ja yläkaapit on ainakin toistaiseksi kiinnitetty sinitarralla. Siitä varmaan jää kyllä rasvaläiskä tapettiin, mutta teippi repisi sitten tietysti koko tapetin. Millä te muut kiinnittelette kaappeja ym. seinille?


Tiskiallas on hopeamaalilla maalattu margariini-annospakkaus. Täytynee varoittaa sitten uusia asukkaita, että allas ei varmaankaan kestä kovin kovakouraista puhdistusta ;) Hana on tehty alumiinilangasta ja balsasta.


Liesituulettimen askartelin vanerista ja pahvista, ja hellakin sai vihdoin nappulat ja vetimet paikoilleen. Liesitaso ei ole tuollainen levähtänyt, vaan tuo tumma jälki on jokin varjo...


Tällaisen "telineen" kehittelin noiden tikkujen maalausta varten. Alusta on superlonia, joten siihen saa kivasti tikut painettua pystyyn. Tämä mahdollistaa tikkujen maalauksen ympäriinsä samalla kertaa, eikä sormetkaan ole maalaussession jälkeen niin värilliset...

Olen saanut tunnustuksenkin, kiitoksia vaan Piikolle :) Palaan tähän jossain välissä paremmalla ajalla.

8 kommenttia:

Ascension kirjoitti...

Es una cocina preciosa, me encanta.
besitos ascension

Dinsku kirjoitti...

Aivan mahtavia kaappeja, miten osaat?? :)

Lotte kirjoitti...

Tykkään kovasti tästä keittiöstä! Jos jääkaapin korkeus häiritsee, voisiko siihen alle laittaa jonkinlaisen sokkelin, ja/tai korottaa Yläreunaa kapealla listalla? Tuo tapetti on kyllä ihan syötävän ihana. :)

TanttaRalla kirjoitti...

Thank you Ascension ja kiitos Dinsku ja Lotte :)

Dinsku: En tiedä osaankokaan... Aikaa saan ainakin kulumaan melkoisesti, joten hartaudella näitä väsätään ;)

Lotte: Vähän olen noita korotuksia miettinytkin ja voi olla, että siihen lopulta päädynkin. Tuppaa aika lailla häiritsemään tuollaiset seikat ;) Tapetti on Tildan kuviopaperia, se on kyllä aika ihanaa :)

jarna kirjoitti...

Onpa hienoa jälkeä ja innovatiivisiä juttuja! Jännää puuhaa!

minttumeirami kirjoitti...

Kiva nähdä näitä modernejakin keittiöitä nukkekodeissa :) Ei sillä, etteivätkö vanhanaikaisetkin olisi aivan ihania!

minttumeirami kirjoitti...

Vajaamittaisia ne on oikeissakin keittiöissä. Lotte lähestyi ongelmaa ihan oikealla tavalla ;) nimim. entinen Puustelli-myyjä...

Anonyymi kirjoitti...

Voisit tehdä säilytyspusseja tai -rasioita jääkaapin päälle. =)