maanantai 12. maaliskuuta 2012

Keittiönpöytä ja tuolit

Seuraavaksi on varmaankin pakko taas siirtyä tylsiin listoitus- ja ikkunahommiin, mutta tällä kertaa pysyin vielä keittiössä. Tein keittiöön ruokapöydän ja tuolit. Tuolien tekemisessä käytin mallina Vivienne Boultonin Nukkekotikirjan kaavaa, tosin pienensin sen nukkekodin mukaiseen 1:14 mittakaavaan. 

Näin jälkikäteen harmittaa, ettei tullut tämän nukkekodin mittakaavaa suurennettua tavanomaisempaan 1:12. Ja nyt ärsyttää kovasti talon ikkunoiden korkeus. Enpä tajunnut aukkoja tehdessä, että kaikki ikkunat on tosi matalalla ja ainakin keittiössä ikkuna olisi saanut olla selvästi korkeammalla. Nyt ei oikein voi pöytää laittaa ikkunan eteen, kun se pimentäisi melkein koko ikkunan :(  No, tämän kanssa on elettävä. Täytynee vielä hieman miettiä tuota pöytäryhmän lopullista sijoitusta.5 kommenttia:

Dinsku kirjoitti...

IHana pöytäkalusto :) Minun itsekin pitäisi tehdä tuoleja, en vain tiedä minkälaisia...:D Mullakin on ongelmana ikkunat, nukkekodti (Green Rose) on niin pimeä...:/ Mutta matavaa työtä :)Pitäähän ne listoituksetkin hoitaa lata pois jossain vaiheessa ;D

Nukkistelija kirjoitti...

Ihana uusi tuttavuus tämä blogisi! Tuo edellisen postauksen liukuovikomero on ihan mielettömän hieno, tarvitsisin omaan keskeneräiseen eteiseen samanlaisen mutta peiliovilla. Tuntuu vaan niin isolta projektilta etten jaksa aloittaa mutta sun komero antoi taas tsemppiä :)

TanttaRalla kirjoitti...

Kiitti Dinsku :) Mulla puuttuu vielä katot sun muut, niin valoa toistaiseksi riittää ;) Tympeetä vaan kun näin jälkikäteen huomaa kaikkee, mitä olisi pitänyt ajatella alunperin. Tekisi jo mieli alkaa suunnittelemaan uutta taloa alusta asti, vaikka tämäkään ei varmaan valmistu ikinä...

Nukkistelija: Kiitos :) Ei tuo liukuovikaappi loppujen lopuksi ollut edes vaikea tai työläs tehdä. Ajatustyö vei suurimman osan ajasta ;) Peiliovet voi kyllä tuoda hieman lisähaastetta?

Dinsku kirjoitti...

Niin, minullakin on moooonta asiaa jonka haluaisin korjata jälkekäteen nukkiksissani, mutta hieman myöhäistä se :/ JA kyllä tuo sinunkin talo vielä valmistuu, mutta ihan valmiiksi mikään talo ei koskaan tule, siellä on aina jotain lisättävää :)

Plushpussycat kirjoitti...

Wow! You have a fun and cute miniature blog! I'm so glad I found your blog today! Welcome to join my 8 miniature blog giveaways here: www.plushpussycat.com. I'm celebrating one year of blogging! :-) Jennifer