sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Eteinen

Ensinnäkin; tervetuloa kaikille uusille lukijoille :)

First of all; welcome all new readers :)

Kylläpä on vierähtänyt melkoinen tovi edellisestä postauksesta :O Olen aina välillä häärinyt eteisen kimpussa ja nyt se alkaa olla melkolailla valmis. Ovenrivat vielä puuttuvat sekä lampunvarjostin; en ole vielä keksinyt millaiset niistä tulisi. 

It`s been quite a while since last time :O Now I`ve almost finished Villa Sofiina`s hallway. Doorhandles, lampshade etc. are still missing.
Eteisen ja olohuoneen välisten lasipariovien kimpussa on vierähtänyt aivan älyttömästi aikaa. Lopulta meni hermo kokonaan noiden saranoiden kanssa, joten mies ne sitten paikalleen vihdoin kyhäsi... Matto oli kyllä taas super helppo tehdä; silitin tukikankaan ruskean velourin taakse ja leikkasin siitä ympyrän ;)

I`ve been struggling with the glass doors between hallway and living room.  I really lost my nerve while putting them into the doorway but thanks for my partner we finally got them ready. Carpet however was very easy to make; it`s just a peace of brown velour ;)


Lipasto on tehty vanerista, balsasta ja jäätelötikuista. Laatikot ovat aukeavat. Lipaston päällä oleva kukkakori on ostettu Taikasormet -messuilta Tampereelta.

Chest of drawers is made of wood and flower basket has been bought from a fair.


Tässä pikku penkissä on alla laatikot. Päällä on istuinpehmuste.

This little seat has also drawers underneath and there`s padding atop.4 kommenttia:

Ascension kirjoitti...

Te ha quedado preciosa, me encanta ese mueble con cajones.
besito sascension

JohannaMaria kirjoitti...

Eteinen on tilava ja kaunis! Nuo pariovet ovat aivan upeat, kannatti nähdä vaivaa niiden kanssa. Löysin ihanan blogisi tänään, liityin heti lukijaksi :)

Dinsku kirjoitti...

Oi, näyttääpä ihanalle jakodikkaalle, jokku ne vaan osaa...:D

TanttaRalla kirjoitti...

Thank you Ascension!

Kiitos JohannaMaria ja tervetuloa :)

Kiitoksia Dinsku ;)